Katthotellet Villa Minnet

Har ni någon Keso, plasthusse och plastmatte?

Det är den frågan som lilla Abessiniertjejen Cleo ställer sig i alla fall. En liten duo av katter som vi har haft hos oss många gånger vid det här laget och som verkligen blivit stammisar här på katthotellet är Cleo och Vilda. Cleo och Vilda får alltid två rum för att det råkar vara så att Cleo har lite speciella önskemål vad gäller maten. Cleos fantastiska matte har under lång tid räknat ut exakt vad det är Cleo gillar att äta och därför är det förstås extra noga att just Cleo får den maten som hon ska ha! Därför får de varsitt rum och vid matdags så stänger vi luckan mellan rummen så de får äta ur sina egna matskålar i fred. Därefter öppnar vi upp mellan rummen så de kan busa med varandra av hjärtans lust.
 
Just denna gång så hade matte inte med sig Keso som vi vet sedan tidigare är en viktig komponent i Cleos favoritmix. Det ska vara en del våtkattmat, en del Keso samt medicinerna. Självklart åkte vi till butiken och köpte en burk med Keso. Det har funkat finfint och Cleo smaskar och gnaskar i sig det hela hyfsat direkt.
 
Vilda har inga speciella kostönskemål. Det vi har lärt oss är att Vilda snarare behöver massvis med gos och mys. Vilda är en av de där sällsynta katterna som ”gnisselspinner”. Hon spinner så mycket medans hon gnider sig mot allt att hon på något vis tappar rösten och allt börjar mysigt att gnissla samtidigt som det spinns. Underbar katt!
Cleo - den lilla abessiniern

Cleo – den lilla abessiniern

Vilda smyger i hängmattan. Ingen ser mig

Vilda smyger i hängmattan. Ingen ser mig

Tittut säger Vilma

Tittut säger Vilda

Cleo sitter vacker tass

Cleo sitter vacker tass

Vilda poserar på fönsterblecket

Vilda poserar på fönsterblecket

Vilda attackerar godbitarna. Jag är alldeles för snabb för kameran.

Vilda attackerar godbitarna. Jag är alldeles för snabb för kameran.

2 tankar om “Har ni någon Keso, plasthusse och plastmatte?

  1. Maria

    Åh vilken tur att plastmatte och plasthusse kunde lösa problemet så smidigt när matte tydligen glömt kesoburken hemma i kylen *skäms*. Härligt att höra att mina pälsklingar blir så väl omhändertagna när jag är på kurs! ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *