Katthotellet Villa Minnet

Tuffingar och blygisar

Ibland får vi in katter som inte har haft det så lätt i livet. Det finns några eldsjälar därute som hjälper hemlösa katter till att få ett bättre liv och hittar kärleksfulla hem till dem. All eloge till dessa tålmodiga människor!

Just nu har vi några blygisar här som inte direkt gillar miljöombytet – men när husse och matte renoverar hemma så finns det inte så mycket val för då har de det bättre hos oss.

Två av gästerna är Pyret och Mio – två underbart mysiga kattungar på fem månader. Mio är en riktig tuffing och totalt oblyg. Pyret är lite mer försiktig men otroligt söt. Två spinnmaskiner är de definitivt! 🙂 De hittades när de bara var bäbisar och var övergivna av sin mamma. Då hade de sådan tur att de fick komma till nytt hem där de flaskmatades ända tills de var starka nog att äta själva. Vilket jobb och vilket tålamod. Jag tror dessutom att de är öppna för adoption! Skulle någon av er vilja erbjuda ett för-alltid-hem åt dem så förmedlar vi gärna kontakten.

Smulan & Pricken & Tusse

Smulan & Pricken & Tusse

Zorro

Zorro

Mio

Mio

Pyret

Pyret

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *