Katthotellet Villa Minnet

Varma julhälsningar från oss!

Vi här på Katthotellet vill passa på att önska er alla en underbar julafton! Vårt morgonstök med alla våra varma och härliga gäster börjar gå mot sitt slut. Alla har fått sina matskålar påfyllda och sina rum fixade och grejade! Det har varit en härlig start på denna julaftonsmorgon. Det är vår tredje jul som vi firar med kattgäster och vi är så glada över att få ta hand om era pälsbollar!

Nu ska vi själva börja stöka fram alla julbordsrätter och förbereda för familjens ankomst! Det blir många extra kramar åt katterna idag när det kommer gäster. Av given anledning så firar vi alltid jul här hos oss!

Nu vill i alla fall Sibiriern Isak, huskatten Tess och vår stammis, Bengalen Audi, hälsa er och sina hussar och mattar en riktigt God Jul! Kramar från oss!

Isak

Isak

Audi står och överväger om han ska gå ut eller inte

Audi står och överväger om han ska gå ut eller inte

Tess

Tess

Isak - den vackre Sibiriern

Isak – den vackre Sibiriern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *