Katthotellet Villa Minnet

Cornish Rex – En härlig och frisk vind!

Pigga, alerta, intelligenta och allmänt nyfikna – det verkar vara gemensamma nämnare när det gäller kattrasen Cornish Rex! Inte sällan – snarare oftast – så älskar dessa katter att hoppa upp på ryggen eller att sitta som en papegoja på axeln, säkerligen för att få en schysst utkiksposition och givetvis för att de gillar att vara med! För så är de generellt – sällskapliga och tillgivna!

Självklart så är Isy och Smilla inga undantag till de här reglerna. De här små katt-tjejerna är precis som vi redan beskrivit. Smilla älskar att hoppa upp i knäet på oss och kan sitta kvar hur länge som helst där med sin jättelilla men varma och nästan hårlösa kattkropp! Smilla brukar visa sin uppskattning av sällskap genom att rulla runt lite speciellt och nästan ställa sig på huvudet. Hon gillar dock inte att bli borstad med den fina borsten vi fick med, men det visste vi ju redan. Det gör däremot Isy. Hon kan borstas hur länge som helst med, vad vi tror, är en fin skoborste med mjuka strån som mest är till för mys. Hon har betydligt mer päls än Smilla och hon har den där karaktäristiskt vågiga och korta pälsen.

Jättemysiga och roliga katter som aldrig slutar underhålla oss! Här har ni de nyfikna rackarna!

Titta vilka snygga öron jag har säger Smilla

Titta vilka snygga öron jag har säger Smilla

Lilla Smilla

Lilla Smilla

Isy tvättar sig noga efter lunch

Isy tvättar sig noga efter lunch

Smilla står på huvudet när hon myser

Smilla står på huvudet när hon myser

Isy

Isy

Smilla

Smilla

Smilla rullar ihop sig till en kringla

Smilla rullar ihop sig till en kringla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *