Katthotellet Villa Minnet

Hej mitt vinterland

Är det någon som undrar hur ett insnöat katthotell ser ut? ”Look no further :)”. Nu på tidiga morgonen såg det ut som något som hör hemma uppe på Åreskutan! Snön föll tungt igår och fortsätter falla även nu och våra uteplatser har fått ett nytt och fint tak! Riktigt kallt är det också.

För er hussar och mattar som kommer hem nu i dagarna så lär nog snön ligga kvar som det ser ut och det är vi faktiskt glada för när det nu blir så här vackert!

Under tiden så har vi några gäster som vill hälsa till er! Persern Dora, huskatterna Twiggy & Snövit, samt huskatterna Nellie & Bagheera. Twiggy och Snövit gästspelade redan på nyårsfotot men eftersom de inte ville ligga så jättestilla så såg man knappt vilka det var. Persern Dora är en riktig blygis som vi haft hos oss nu och det har tagit tid att ens kunna få en bild av henne men nu lyckades vi! Bagheera och Nellie som bor tillsammans är nya hos oss och de har tagit sina första trevande steg på uteplatsen idag. Bagheera såg hyfsat skeptisk ut när han smög ut i snön kan tilläggas 🙂

Vintern kom till katthotellet igen

Vintern kom till katthotellet igen

Twiggy

Twiggy

Snövit

Snövit

Nellie

Nellie

Bagheera

Bagheera

Dora

Dora

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *