Katthotellet Villa Minnet

Josef kammar hem pokalen för morgontoaletten!

Josef, eller som vi kallar honom, Gosef, för att han är så himla gosig, sitter stolt i bild och presenterar förstapris i morgontoalettävlingen! Vem kan gräva ner sina bestyr djupast och mest noggrant? Ja, det kan Josef det. Han har kämpat så till den milda grad med att göra det rent och vackert och doftfritt i lådan att han i princip flyttade innehållet till golvet istället.

Lille duktige Josef är, förutom färnämlig låd-dykare, även väldigt mysig. En gammal herre med vis blick som njuter av alla kramar och klappar han kan få. Vi är så glada över att ha honom som stammis hos oss! Josef hälsar till sin Husse och Matte som är i värmen och njuter av sand under fötterna! Kramar från oss alla!

Titta vad duktig jag är säger Josef stolt

Titta vad duktig jag är säger Josef stolt

Josefs toalettbestyr tar aldrig slut

Josefs toalettbestyr tar aldrig slut

Lille Josef

Lille Josef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *