Katthotellet Villa Minnet

Zorro, Dexter och Piero

Åh så tråkigt väder det är! Det märks tydligt på hur lite vi ser av katterna på deras uteplatser. Vissa trotsar vädrets makter för att komma ut och sniffa på regnet, sätta tassarna i blötsnön eller varför inte få pälsen genomblåst av de härligt kalla vindarna. Lika snabbt som de kommer ut går de in igen till värmen. För i värmen finns det en plasthusse och en plastmatte som ger en godis, kli bakom öronen, lite myssnack och annat som gör ett kattliv värt att leva. Zorro tycker det ser lite härligt ut att få gå ut lite som man vill (han är ju trots allt en sibbe) så han sitter nog och tänker att ”kan inte den där britten Nelson åka hem snart så att jag får uteplatsen” :-). Lugn, Zorro, uteplatsen blir din imorgon!

Dexter tänker detsamma, snackar lite med oss, lägger sig tillrätta, gäspar och tänker ”ja, ja, det blir nog min tur snart”.

Bjässen Piero har fått sin dos med borstning som han uppskattar oändligt mycket! Ytterligare en dag på Villa Minnet går mot sitt slut….

Zorro

Zorro

Kvällsborstning

Kvällsborstning

Piero

Piero

Mys med Piero

Mys med Piero

Dexter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *