Katthotellet Villa Minnet

Alla vill vara med!

31 katter! Det är ganska många floffbollar det och exakt så många har vi här nu under denna sportlovsvecka. Vi märker en enorm skillnad idag kontra i lördags då nästan alla var nyincheckade. Svansföringarna är betydligt högre nu när alla har bott in sig lite. Visst – det återstår ett litet väs här och ett litet dovt morr där från några av rackarungarna som ännu inte helt känner att de är hemma men överlag så är det fantastiskt gosig och mysig atmosfär här nu!

Stammisarna Torsten och Hera, som har en av lilla hotellets uteplatser kunde inte bry sig mindre om vad som händer på insidan av hotellet i alla fall. De är mer eller mindre konstant ute i det milda vädret och tacka för det – deras pälsar är som tre varma duntäcken ovanpå varandra. Supermjuka och supertjocka. Man får leta ett tag i pälsen innan man faktiskt hittar katten!

Puzzel och Müsli är ett par Cornish Rex som bor hos oss för första gången och precis som vanligt så är denna kattras sällskapssjuk så till den milda grad. Müsli än mer så! Hon är alltid vid vår sida när vi grejar och kallar alltid på uppmärksamhet med sitt familjära mjauande. Puzzel hade ett litet sår när han kom och eftersom han hatar tratt så fick han ha på sig en stor dress istället. Nu har såret läkt och Puzzel slipper skämmas i kläderna 🙂

Torsten och Hera är alltid ute och alltid tillsammans

Torsten och Hera är alltid ute och alltid tillsammans

Hera

Hera

Torsten

Torsten

Müsli

Müsli

Puzzel

Puzzel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *