Katthotellet Villa Minnet

Det är min dag idag säger Elin!

Kvällens lilla bonusinlägg ägnas åt Elin som fyller 6 år idag! Elin är en liten Sibbe som varit hos oss förut och just idag är det ”hipp hipp hurra för Elin idag!” Vi tog fram en liten avsmakningsbuffé i form av rökt skinka, en sträng kaviar, tärnad leverpastej och kattgodis så klart!

Kaviaren verkade falla Elin sisådär i smaken men däremot hade hon ett antal invändningar mot partyhatten. Den bästa bild vi kunde få med partyhatten berättar sin egen historia så att säga. Det bästa med buffén tycks ha varit det festliga paraplyet som luktade rökt skinka… Vi säger i alla fall grattis till Elin!

Elins födelsedagstallrik

Elins födelsedagstallrik

Paraplyet var roligast säger Elin

Paraplyet var roligast säger Elin

Kaviar - kan det vara något

Kaviar – kan det vara något?

Elin hade inte mycket till övers för partyhatt inte

Elin hade inte mycket till övers för partyhatt inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *