Katthotellet Villa Minnet

En arg liten dam

Just nu har vi det ganska lugnt på hotellet med 6 rum att ta hand om. En av katterna är Snotra som är en liten ragdoll på 9 månader. Till en början så var Snotra väldigt arg och gjorde utfall mot oss. Gång på gång så blev vi klösta av hennes ilskna klor så fort vi stack fram händerna. Ändå så såg vi att det fanns mycket kärlek och nyfikenhet nånstans därinne.

Det där med våra händer tror vi var nyckeln. När vi slutade sträcka fram händerna (som man normalt gör för att de ska kunna lukta på oss och bestämma sig om vi är ok eller inte) så slutade hon att göra utfall och hon började stryka sig runt våra ben istället utan att fräsa och vara arg.

Till slut så fick Nicholas nog med att vara försiktig med henne (han är modig min man :-)) och tog bara resolut upp henne i famnen – väl där så tyckte hon det var så mysigt och hon låg och gosade. Helt otroligt! De senaste dagarna så visar hon också sin uppskattning genom att alltid rulla runt och visa magen när hon är ute i korridoren. Så hennes tillit har vi i alla fall!

Snotra myser

Snotra myser

Snotra

Ja? Och? Ni är väl ganska ok då...

Ja? Och? Ni är väl ganska ok då…

 

En tanke om “En arg liten dam

  1. Pingback: Sommarhälsningar | Katthotellet Villa Minnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *