Katthotellet Villa Minnet

Lillpojken och radarparet

Det råder febril städaktivitet här i hotellet nu. Vi har haft många utcheckningar i helgen och sportlovet i Stockholmsområdet närmar sig med stormsteg. I vanlig ordning är det helt fullbokat och det betyder att alla 20 rum ska vara färdigstädade och klara till helgen då vi tar emot ytterligare 28 nya kattgäster under kommande helg.

Medans vi fejar och grejar i hotellen så har vi sällskap av en massa små rackarungar. En av dessa är den 6 månader lilla sibbe-kattungen Falcon som får vilket hjärta som helst att smälta. Man får leta efter mjukare och gosigare katt! Falcon är dock inte helt övertygad om att alla andra katter inte är livsfarliga så han håller fortfarande låg profil och visar stundtals de andra vem som bestämmer genom att väsa ljudligt på dem och visa sitt imponerande tandgarnityr. De måste sättas på plats helt enkelt 🙂

Vi har också sällskap av Momo och Seasam som är två störtsköna huskatter med huvudet på skaft! De lärde sig att använda kattluckan på några minuter och nu traskas det fram och tillbaka mellan uteplatsen och det varma rummet. Så fort man öppnar deras dörr så störtar de ut med ettårige Seasam i spetsen och den något mer rultiga Momo i släptåg. Seasam attackerar direkt alla leksaker vid soffan och ger sig inte förrän man skopar upp rackarungen och bär henne tillbaks till rummet.

Falcon

Falcon

Falcon lurpassar

Falcon lurpassar

Titta vilken snygg liten pojk jag är säger Falcon

Titta vilken snygg liten pojk jag är säger Falcon

Momo

Momo

Seasam

Seasam

Lille Falcon

Lille Falcon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *