Katthotellet Villa Minnet

Nu är verkligen sportlovet igång!

Oh wow, vilken trafik det har varit hos oss här både idag och igår! Bur efter bur med katt har promenerat nerför grusgången. Det är allt från stora katter, vackra katter, arga och väsiga katter, skygga katter och allt mellan himmel och jord. Vissa är både vackra, stora, väsiga och söta i samma lilla paket! Det är en salig och härlig mix av kattglädje som kommit till oss på kort tid helt enkelt.

Nu ska vi göra allt vi kan för att alla ska känna sig varma, mätta, älskade och framförallt trygga och lugna. Ett typexempel på en katt som redan befinner sig i den zonen är Charlie. Charlie var en av de första att checka in över sportlovet och världsvan som han är så hade han givetvis EU-pass också. En liten globetrotter som rest fram och tillbaka och som är van att bli pratad med på franska. Vi gör vårt bästa för att han ska förstå oss men det finns definitivt en liten språkbarriär där 🙂

Charlie fick med sig egen matta, eget kattgräs att gnaska på samt snuttetröja och egen teddybjörn. Dessutom fick han egen kristallsand eftersom Charlie inte uppskattar sån där vanlig kattsand. Nä – då blir det fel i toalettsystemet. Det känns i alla fall som om han redan känner sig som hemma!

Charlie tar en paus

Charlie myser

Vem är du? Ytterligare en katt som checkat in?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *