Katthotellet Villa Minnet

Safirer, smaragder, diamanter och topaser på Alla Hjärtans Dag!

Kvällens oväntade lilla juvel till foto togs när järngänget bestående av Tusse, Pricken, Zorro och Smulan camperade tillsammans ute på uteplatsen! Ögonen fick alla möjliga juvelfärger! Dessa fyra kissar bor tillsammans med ytterligare två katter – Mio och Pyret – som är små sockersöta kattungar och alla sex katter delar på totalt tre rum och en uteplats! De har värsta lägenheten ju! Denna stora familj har vi haft förut och vi märker verkligen vilka ur-och-skur-katter de är! Kan man vara ute, ja, då ska man vara ute!

Det smaskas, gnaskas och leks för fulla muggar i vad vi nu kallar ”the west wing” eftersom de har en helt egen sida av ett av hotellen. Vi är riktigt glada att vi skapade möjligheten att öppna upp mellan alla rum om det skulle behövas den dag då en jätte-kattfamilj checkar in 🙂

Hur som helst så hälsar allesammans till sin fina matte och husse! Ha en varm och fin Alla-hjärtans-dag-kväll hälsar vi er alla!

Tusse, Pricken, Zorro och Smulan camperar tillsammans ute på uteplatsen

Tusse, Pricken, Zorro och Smulan camperar tillsammans ute på uteplatsen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *