Katthotellet Villa Minnet

Sommaren närmar sig med stormsteg

Ni som inte har börjat att fundera på sommaren ännu måste nog tänka om. Våra sommarplatser försvinner i ett rasande tempo nu och snart är det fullt. Många veckor har inga sviter lediga längre….

Här och nu är det en fantastisk vinterdag och i hotellet smattrar det i luckorna konstant för att gå ut och titta på den där konstiga gula saken som lyser! 🙂 Hos Leia och Lily (de söta bengaltjejerna) så smattrar luckorna lite extra mycket. De har precis listat ut hur de fungerar och de har så skoj! Läs mer om de busiga tjejerna i en tidigare bloggpost.

Bea och Nemo ser ni på bilderna nedan och de är fantastiskt vackra och fotogeniska katter. Bea är siames och Nemo är en orientalisk långhårig och bägge två älskar att bli borstade. Ohana är en söt liten sibbe på ett år som är så där mysig som bara en sibbe kan vara!

Än en gång så påminner vi er att gå in och norpa de sista sommarplatserna!

Bea

Bea

Ohana

Ohana

Nemo

Nemo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *