Katthotellet Villa Minnet

Förbaskade grannar!

Vykort till Husse och Matte.

Kära husse och matte. Insåg inte förrän nu att vykortsservice ingick här. Det var grannen bredvid som uppmärksammade mig på detta. Tesla hette hon visst. En snygg tjej i min smak förresten. Dock aningen åt det gnälliga hållet om jag får säga det själv. Tycker inte att den där gubben som städar är speciellt jobbig. Han är ganska OK. Visst, roligare får man väl leta efter – han går här med sina dammiga trasor och mumlar obegripliga saker för sig själv. Man undrar ju om allt står rätt till liksom. Han kunde gjort gjort något åt klädseln också. Jag menar, vadå, mysbyxor, t-shirt, stövlar och en konstig mössa. Själv bär jag alltid svartvit frack som passar utmärkt med min mogna ålder på 9 år.

Nä – det var som sagt inte för att gubben stör mig som jag skriver. Nej, det är de nya fördömda grannarna i rum 18 som checkade in idag. Allt var lugnt och skönt här. Ingen stress. Inget oväsen. En riktig semester helt enkelt. Så kommer de liksom. Så kallade raskatter som tror att de bara äger hela bygget. Siameser var det visst de kallade sig. Låter lyxigt men man hade ju kunnat tycka att de ska uppföra sig som folk då. Ni ska bara se hur de klättrar på väggarna. De väser på mig av ingen anledning alls. Och som de använder sin toa då – helt sjukt stökigt! Det ligger sand överallt när de har ”spolat”. Det är dagens ungdom det. Ingen hyfs och ingen respekt för oss mer seniora. Där har de lite att lära även om de förstås klär sig snyggt, måste jag motvilligt medge. Till deras försvar så är de faktiskt rätt underhållande stundtals. Bifogar lite bilder på dem så ser ni.

Vid protokollet och med hopp om snar räddning undan allt oväsen,

Er hängivne Prisse.

Här är jag i gubbens knä. Hyfsat bekvämt måste medges

Här är jag i gubbens knä. Hyfsat bekvämt måste medges

Faktiskt helt OK plasthusse ändå anser jag i alla fall

Faktiskt helt OK plasthusse ändå anser jag i alla fall

Se och lär hur man vårdar sitt yttre. Frack varje dag

Se och lär hur man vårdar sitt yttre. Frack varje dag

Lite lunchgos i solen med gubben

Lite lunchgos i solen med gubben

Godis får man tydligen på det här bygget också. Det är ett plus

Godis får man tydligen på det här bygget också. Det är ett plus

Prisse

Prisse

En av de där tokiga Siameserna. Simba kallar han sig har jag förstått

En av de där tokiga Siameserna. Simba kallar han sig har jag förstått

Den andra rackarungen vid namn Pom

Den andra rackarungen vid namn Pom

2 tankar om “Förbaskade grannar!

  1. Cecilia Wismar

    LOL! Grabbarna passar på när dom är borta på semester! Vi får ta ett ordentligt snack m dem när vi är tillbaka igen! Håll ut Prisse! 😄

  2. Katrin Taylor

    Låter som Prisse! Och den som gör en resa (eller bor på katthotell!) har ju något att berätta – han hade ovanligt mycket att mjaua om när han kom hem! Spännande upplevelser tydligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *