Katthotellet Villa Minnet

Lugnet efter stormen

Vi vill tacka er allesammans för allt stöd vi fått i samband med att vår älskade Trenton gick bort mitt under sportlovet. Vi saknar honom otroligt mycket men det har underlättat att få ha så många gosiga och vackra gäster hos oss här.

I katthotellet råder i alla fall lugnet just nu. Sportlovsveckan har den effekten att alla vill checka ut på sista söndagen vilket i princip lämnade alla rum tomma samtidigt. Det blir alltså en hel del fejande och fixande nu i veckan för att få det fint till de incheckningar som kommer nu i veckan.

En av våra nuvarande gäster, Kotten, ville passa på att hälsa till husse och matte att han har det lugnt och skönt på sin semester här.Han är lite stel i ledarna men det hindrar honom inte från att studsa upp och ner i klösträdet. Favoritplatsen är holken såklart 🙂

Ytterligare en gäst är blygisen Tesla som börjar komma ut ur sitt skal och som visat sig vara en väldigt gosig och söt liten huskatt.

Vi andas ut för tillfället och inväntar fullt hus igen redan i slutet av nästa vecka!

Kotten

Kotten

Tesla

Tesla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *