Katthotellet Villa Minnet

Sabla städpersonal!

Vykort till husse och matte.

Hej Husse och Matte. Jag hade inte tänkt det men jag kände mig till sist tvingad, att skriva ett vykort till er. Det är helt enkelt outhärdligt här. Hela dagen idag så har det gått runt en rabiat städgubbe och skurat och grejat överallt. Grädden på moset var verkligen när han började skura baksidan av väggen till holken där jag sov! Fattar de inte att katter jobbar nattskift eller? Hallå!? Som om jag skulle gå och högljutt städa rummet bredvid där han sover mitt i natten. Oförskämt!

Det värsta är dock att den där gubbtjyven verkar ha nycklarna till alla rum här. I hans värld så innebär det tydligen att man, utan att knacka, bara kan stövla in, trots stör-ej-skylten. Närgången är han också. Det ska klappas, gosas kind mot kind med mera. Jag försöker hålla god min här för man vet aldrig vad som händer om han inte får sin portion med gos. Helt galet!

Som sagt – droppen var verkligen när han skurade väggen och då var det bara en sak att göra – lägga benen på ryggen och, någorlunda graciöst, springa ut på uteplatsen. Där hade det dessutom snöat och tror ni de snöröjer här då? Inte. Jag tvingades pulsa runt i en hel decimeter med nysnö. Dessutom fotade han mig. Suck.

Vid tangenterna och med hopp om snart och kärt återseende,

Er Tesla

Kallt och otäckt med all denna snö

Kallt och otäckt med all denna snö

Det var i och för sig ganska mjukt i snön trots allt

Det var i och för sig ganska mjukt i snön trots allt

Mitt tassavtryck

Mitt tassavtryck

Tesla

Tesla

Förbaskat mycket snö här. Vart ska jag sätta tassen

Förbaskat mycket snö här. Vart ska jag sätta tassen?

Hej gubbtjyv. Vad vill du nu då

Hej gubbtjyv. Vad vill du nu då?

Här ligger jag i snön

Här ligger jag i snön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *