Katthotellet Villa Minnet

Vi fick en Kiwi hos oss!

Vi höll på att ramla av våra stolar här när vi öppnade kattburen och den stora och ståtliga Norska Skogkatten Kiwi kravlade ut! Kiwi ser precis ut som vår Trenton såg ut. Maken till likhet får man leta efter. Det är faktiskt inte så jättevanligt att vi får Norskisar till oss. Varför det är så vet vi inte riktigt men andra raser är betydligt vanligare. Att just Kiwi kom till oss just nu efter att vi precis förlorat Trenton var som om ödet hade förutbestämt det. Vi har varit alldeles överlyckliga av att ha honom här några dagar nu och det bästa är att vi får ha honom i två veckor till!

Kiwi som är två år gammal var till en början lite räddhågsen av sig trots sin enorma storlek. Han var verkligen inte van vid så många andra kusiner så tätt inpå men nu efter ett par dagar så har han hittat sin zon! Han är hur härlig som helst och ett enormt och mjukt paket att skopa upp i famnen. Luktar gott gör han också när man borrar ner näsan i manen 🙂 Vi myser rejält med honom och borstar hans päls ordentligt. Här har ni lite bilder på den här ståtliga katten!

Stora ståtliga vackra Kiwi

Stora ståtliga vackra Kiwi

Sa du något där uppe eller

Sa du något där uppe eller

Kiwi

Kiwi

Här är jag säger Kiwi

Här är jag säger Kiwi

En tanke om “Vi fick en Kiwi hos oss!

  1. Elenor

    Men matte o husses lilla älskling då! Vi förstår att det varit skrämmande att bli bortlämnad på de där viset, men du har nog inte kunnat komma till ett bättre ställe nu när vi är borta. Se så mycket gos och mys du får, och vad spännande med nya kusiner, eller hur! Nu när du kommit till rätta så kommer tiden bara att flyga iväg. Vi ses snart igen vår lilla pälskling! Var snäll med personalen och hoppas du gillar utsikten över barnen. /matte o husse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *