Katthotellet Villa Minnet

Äntligen fastnade jag på bild!

Vykort till husse!

Jag har menat att skriva en rad i flera dagar nu men jag har helt enkelt inte förstått att om man, som jag, är en svart katt och dessutom älskar att ligga och mysa inne i en varm holk, så är det alltså lite svårt att få en bra bild på sig själv. Selfie efter selfie har jag tagit här och allt man sett är ett par gula ögon. Till sist listade jag dock ut att man först ska kravla sig ut ur holken och därefter trycka på knappen.

Med det avklarat måste jag ändå säga att vistelsen här trots allt varit halvhyfsad! Visst – det är inte hemmavid men det ska tilläggas att de här prickarna som går här och serverar mat och grejar och fixar gav mig en uppgradering till affärsklass! Här har jag kunnat gå ut och lukta på vårluften – fast bara när de har öppnat fönstret förstås. Den där konstiga luckan har jag inte för mitt liv förstått hur den fungerar.

Hur som haver så ska det bli väldigt skönt att få komma hem nu snart! Nästa gång får vi kolla upp det här med pass till mig så jag kan svansa med dig på semestern och bli en en äkta globetrotter. Ryktena går att någon granne här tydligen har ett sådant och det verkar ju oändligt bra, husse! Kram på dig och så ses vi snart!

Pluttis

Pluttis

Det här var mitt första selfieförsök och det blev ju som det blev

Det här var mitt första selfieförsök och det blev ju som det blev

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *