Katthotellet Villa Minnet

Bortglömda?

Nä, inte bortglömda i verkligheten, men på bloggen! Ibland skäms vi när vi upptäcker att stamkunder inte har fått sina pälsklingar omnämnda i någon bloggpost trots upprepade vistelser. Då skäms vi. Ordentligt. Så här kommer en post på raringarna Chili och Nova och den arga Tiwinx!

Chili är Nova är två damer (heliga birmor) på 13 år som älskar uppmärksamhet. Chili är den som är mer framåt av sig och Nova är den lite mer blyga. Fast på senare tid så är nog rollerna omvända. Nova är fantastisk gosig och minst lika kärlekstörstande som sin kompis. Hon ääälskar dessutom att bli borstad, vilket vi på hotellet uppskattar då det blir en så mysig stund tillsammans! 🙂

Tiwinx är vår argaste katt just nu på hotellet. Det tar alltid några dagar innan man får komma i närheten av honom. Han morrar på alla andra katter inkl oss men idag så gick det utmärkt att klappa honom. En slow starter med andra ord. Men vi på Villa Minnet ger inte upp i första taget utan vi kommer närmare och närmare för varje dag som går! 🙂

En riktigt glad påsk önskar vi er!

Chili

Chili

Tiwinx

Tiwinx

Nova

Nova

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *