Katthotellet Villa Minnet

De tre gentlekatterna!

Vi har sagt det i tidigare bloggposter och vi säger det igen – det är verkligen något speciellt med äldre katter. De är ofta så fina och mjuka i sättet. Lite långsammare, lite stelare och med diverse ålderskrämpor men personligheterna är ofta som finslipade diamanter efter så många år i ett älskvärt hem.

Nu föll det sig så att hela tre äldre gentlekatter checkade in precis bredvid varandra och, precis som väntat, var det absolut inget väsande eller morrande mellan rummen. De fann sig till rätta hyfsat omgående och började sakta knata runt. Vi har Hugo (även kallad Hugge) på 16½ år som har lite jobbigt att gå och hoppa. Han får medicin mot krämporna och diverse pallar så att han kan skutta uppåt i rummet. En jättegosig och fin huskatt!

Sedan har vi en supergosig halv-Norsk kille som heter Sockan på 13 år. Han är ungkarlen i sällskapet och han tror nog fortfarande att han är kattunge där han ligger och spinner för fulla muggar i famnen. Han får sin tjorviga päls borstad mest hela tiden och nu ser han riktigt ståtlig ut! Pratar konstant gör han också! Sist men absolut inte minst på något vis, har vi 19-årige senioren Anubis. En svart huskatt som varit med sin husse i alla år. Vilken glädje att få ha en katt så länge och med tanke på hur mysig han är så har han nog fått kilometervis med klappar över pälsen under åren!

Sockan myser in sig överallt

Sockan myser in sig överallt

Sockan

Sockan

Anubis

Anubis

Hugo

Hugo

2 tankar om “De tre gentlekatterna!

  1. Eva Ackheden, Jonas Inges

    Vilken lycka det måste vara för er, att få träffa alla dessa pälsbollar i olika åldrar , raser, temperament och personligheter. 🐾🐾❤❤. Blir nästan lite avundsjuk 🙈

    1. Nicholas Inläggsförfattare

      Det är verkligen ett underbart jobb 🙂 Krama om grabbarna från oss – vi vill jättegärna träffa dem snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *