Katthotellet Villa Minnet

Halledodanedå!

Ja, katthotellet är fyllt till bredden just nu av en uppsjö av glada, mysiga, mindre glada, busiga och halvmorrande gäster! Massor av huskatter, blandraskatter och till och med lite mer exotiska raskatter! Vi har sagt det förut – det tar någon dag eller två innan allt gnissel lagt sig och alla katter har kommit till ro men nu så här inför påskhelgen så är det faktiskt hög svansföring i alla rum 🙂

Lite extra hög svansföring står våra två minsta gäster för som bor i varsina rum. En av dessa är den otroligt vackre Elliot som är en Neva Masquerade på 8 månader. Han är van vid andra katter, vid barn och vid allt möjligt. Det är så härligt med såna katter för det är bara att skopa upp dem och krama dem hur som helst. Han tycker även det är helt OK att bli klappad på sin mjuka, floffiga mage!

Lille Ragdollen Simba är en mjuk och go liten grabb på nästan 8 månader också! Han var från början aningen avvaktande och skeptisk till det här med att bo nära sina andra kusiner. Det var golvnära kryp och ålning medelst hasning runt i korridoren här i början. Nu, dock, så är det annat ljud i skällan! Även om han fortfarande är aningen misstänksam mot sina andra jättefarliga grannar så är han, precis som Elliot, världens gosigaste att ha på rygg i famnen med tassarna upp i vädret!

Vi önskar er en fin start på påskhelgen!

Elliott kan man krama hur som helst

Elliott kan man krama hur som helst

Simba

Simba

Elliott

Elliott

Lille Simba

Lille Simba

En tanke om “Halledodanedå!

  1. Linda Hellström

    Hej! Underbart att se att Elliott har det så bra och vi tycker det är jättekul att följa bloggen med alla fina katter! Kram Linda, Pål, Iris och Lily

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *