Katthotellet Villa Minnet

Korta nya bekantskaper

Nu i högsäsongstider så får vi självklart in en massa härliga stammisar – vad gjorde vi utan er!

Vi får även in en massa nya bekantskaper som vi får klämma och känna på. Ibland är det så synd att det är så korta perioder som vi får umgås med vissa gäster. Redan imorgon checkar Lex och Louie ut. Vilka underbara katter! Rävröven och vargröven (ja, det är inte vi som har myntat dessa smeknamn utan det är husse och matte själva…. :-)). De är somalikatter och Louie (eller f’låt vargröven) är sådär mysig som bara en katt kan vara. Han kan inte få nog av gos. Lex däremot är av den väsigare sorten men han är ganska nöjd med livet trots att han får epilepsimedicin. Vi har inte sett några anfall så tydligen gör medicineringen det den ska. Hade vi bara haft honom här i ett par dagar till så hade vi nog blivit kompisar!

Maja och Tintin är två blygisar som är adopterade från katthem. Tintin är väldigt nyfiken av sig men håller sig på sin kant och kan inte riktigt placera oss – är vi otäcka eller snälla människor? Ja, vi kan lova er att vi är av den snällare sorten och även här – hade vi bara haft henne här lite längre så hade vi säkert förtjänat hennes förtroende. Maja däremot uppskattar mys i holken där hon känner sig trygg.

God fortsättning på påsken!

Louie

Louie

På span i hotellet

På span i hotellet

Lex

Lex

Maja myser i holken

Maja myser i holken

Maja

Maja

Tintin

Tintin

En tanke om “Korta nya bekantskaper

  1. Rolf och Ing-Mari Welin

    Hej! Maja o Tintin tackar för er omtanke under vistelsen .Vi vill komma tillbaka när matte o husse måste resa bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *