Katthotellet Villa Minnet

Kvällens bonuspost

Vi kände att vi definitivt ville dela med oss av de fina bilder vi tog på den underbara katten Rut. En katt med så mycket kärlek i en så liten kropp. Att vi tog dessa bilder just den fredagen som det hemska illdådet utfördes i vår vackra stad ska inte förhindra att Rut ska få sprida sin värme till er alla!

Vi och den nu utcheckade och fina sköldpaddstjejen Rut ger er all vår värme!

Jag tycker om att ha en tass på bröstet när jag gosar

Jag tycker om att ha en tass på bröstet när jag gosar

Så här kan jag ligga hur länge som helst

Så här kan jag ligga hur länge som helst

Att vara nära är viktigt för mig säger Rut

Att vara nära är viktigt för mig säger Rut

Här är jag med min plastmatte i bakgrunden

Här är jag med min plastmatte i bakgrunden

Kli bakom öronen går alltid hem

Kli bakom öronen går alltid hem

Lilla Rut

Lilla Rut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *