Katthotellet Villa Minnet

Oj, oj, oj

Maken till fina katter på hotellet har vi sällan skådat och vi vet inte riktigt vem vi ska börja skriva om i bloggen. Det börjar bli fullt inför påsk och vi har både nya gäster och gamla stammisar på plats. Vinnarlotten på att hamna i kvällens blogg drogs av Tusse och Frasse!

Tusse är en fantastisk fin katt som man bara inte kan få nog av. Här har husse och matte tur som en tokig att få ha en så fin katt i sin närhet. Kolla bara in fotot vi fick av honom – platsar i vilket fotogalleri som helst!

Frasse är en supermysig kille som sorgligt nog har förlorat sin svans. Vi får då och då in katter som har korta svansar som beror på slagsmål eller andra olyckor som gjort att de fått kapa en del av svansen. Frasse har ingen svans kvar överhuvudtaget och vi kallar honom för vår lilla ”björnrumpa”. Det är så mysigt att klappa honom över ryggslut och rumpa eftersom det är inget som är i vägen! Så fin och mysig katt och han verkar som tur är inte lida alls över sin brist på svans!

Tusse

Tusse

Tusse myser med plasthusse

Tusse myser med plasthusse

Frasse

Frasse

Björnrumpan Frasse

Björnrumpan Frasse

2 tankar om “Oj, oj, oj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *