Katthotellet Villa Minnet

Trevlig Kristihimmelfärd!

Vi skickar en hälsning till alla hussar och mattar som är ute och reser allt ifrån Liseberg till Island!

Vi har ett fullt katthotell där det väsnas, morras lite och mås gott! Kit och Kat är två riktiga busfrön på 6 månader som aldrig sitter still. Luckan fattade vi med en gång och jag ljuger inte om jag säger att den används 100 gånger om dygnet! Vi fick en underbar bild då Kit spanade på en ekorre – tänk om jag bara kunde få…

Bossan är en underbart söt liten kisse som är så där fantastiskt arg på andra katter men så mysig mot oss. Husse och matte trodde att de hade köpt sig en Bosse men det blev de varse om hos veterinären att så inte var fallet, så det fick bli ett namnbyte till Bossan istället!

Mimmi, Isolde, Sigge och Morriz hälsar såklart också – plus alla andra!

Kat

Kat

Kit

Kit

Kit spanar på ekorren

Kit spanar på ekorren

Ekorren

Ekorren

Isolde

Isolde

Mimmi

Mimmi

Morriz

Morriz

Sigge

Sigge

Bossan

Bossan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *