Katthotellet Villa Minnet

Varma och lata sommardagar!

Nu ska man ju inte låta sig luras att sommaren är här på riktigt men man kan ju definitivt ana att den knackar på dörren! Speciellt som det har serverats dag efter dag med härlig sommarbris och sol här i Stockholm. Det är absolut något som våra gäster har noterat och det är så kul att se när det är så många utomhus mest hela tiden.

Speciellt härligt tycker bland annat Matti och Whilma att det är! Matti är en jättegosig och stor och ståtlig grabb som ligger ute så ofta han bara kan. Han är i princip aldrig inne om det inte är för att äta eller gå på lådan då förstås. Detta är något som matte redan visste och tog därför med sig en utomhushängmatta!

Whilma är en 17 år gammal sötnos som får insulinsprutor morgon och kväll. Det räcker med att röra henne så börjar hon spinna. Precis som vi är vana vid med äldre katter! Hon har lite svårt att hoppa och klättra så vi hjälper henne lite då och då med att komma upp på uteplatsens högsta ställe!

Matti

Matti

Whilma

Whilma

Whilma spanar ut i solskenet

Whilma spanar ut i solskenet

Matti sover i sin hängmatta utomhus

Matti sover i sin hängmatta utomhus

Matti myser i sin hängmatta utomhus

Matti myser i sin hängmatta utomhus

En avkopplad Matti

En avkopplad Matti

Matti i solen

Matti i solen

Ett nästan perfekt kamouflage mot trädet säger Whilma

Ett nästan perfekt kamouflage mot trädet säger Whilma

Matti tvättar sig ordentligt

Matti tvättar sig ordentligt

Sötnosen Whilma

Sötnosen Whilma

En tanke om “Varma och lata sommardagar!

  1. Eileen

    So roligt att vädret var så fint och Matti kunde vara ute i sin hängmatta! Tack för att ni tog så väl hand om vår älskling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *