Katthotellet Villa Minnet

27 katter!

Det svämmar över av katter på hotellet just nu. Miriam myser med oss på kontoret och allt är lugnt!

Vi har några medicinkatter hos oss just nu och Alfons är en av dem. Han får insulinspruta morgon och kväll. Det är alltid ganska nervöst när vi får in en helt ny diabeteskatt som vi inte vet om den kommer att låta oss ge sprutan utan problem eller inte. Med Alfons går allt som en dans. Han kommer in när man ropar på honom så att kan få gos, kel, mat och spruta. Såna katter tycker vi om! 🙂 Hans kompis Musse är en blygare kisse som gärna myser med oss men bara på sina villkor.

Pysen är en herre med hett temperament. Han fräser på alla andra katter men inte mot oss. Han pratar massvis och när vi brukar ge honom lite kvällsgodis så låter han som en liten gremlin när han smaskar i sig.

Prince är en fantastiskt vacker britt med ett enormt stort björnhuvud. Och färgen på honom är så fin – så där snyggt gråblå! Prince älskar sin uteplats och vi har aldrig sett honom inomhus, men uppenbarligen smyger han in på nätterna för att äta och gå på lådan.

Alfons

Alfons

Musse

Musse

Prince

Prince

Pysen

Pysen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *