Katthotellet Villa Minnet

Enormt sockersöta halvbäbisar

Vi njuter just nu av massor med katter i det vackra vädret! Högsommaren sköljer varma vindar över hela tomten och det fläktar även skönt inne i hotellet som har lite väl valda fönster och dörrar öppna för de gäster som inte riktigt har listat ut det här med kattlucka. Är det så här fint väder så behöver vi inte hålla på och lära dem hur den fungerar – det finns öppna fönster dygnet runt!

Två gäster som är här för första gången är de sockersöta grabbarna Lasse och Alfons. Bara namnen är ju suveräna på katter! Lasse och Alfons är 7 månader små och ganska späda av sig. De ligger hemskt gärna på rygg i famnen i åtminstone några sekunder innan det är dags att kämpa sig ur famnen och gå på upptäcktsfärd. Gärna bakom diskmaskinen också så att plasthusse får ta ut hela maskinen för att locka fram dem igen. Superspännande är det säger Lasse och Alfons!

Vi önskar er en fortsatt härlig högsommardag!

Alfons filosoferar

Alfons filosoferar

Lasse

Lasse

Alfons

Alfons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *