Katthotellet Villa Minnet

Håll still, gubbstrutt!!

Hej husse och matte!

Om det inte vore för själva bespisningstekniken här så hade det här hotellet fått åtminstone två stjärnor. Idag fick jag en godispinne av den skäggige gubbstrutten som knatar runt här. Den var hur god som helst men den där matgubben skulle hålla på och fotografera när jag åt och då gick det ju precis som det gick! Det var hur svårt som helst att få i sig allt gott. Ena sekunden var pinnen för långt bort, andra sekunden blev den inkörd i munnen på mig. Gott men jobbigt. Suck. Och tydligen blev hela kalaset fångat på bild. Jag som normalt sett har ett mycket gott bordsskick och nu blir man utmålad över hela internet som en liten bäbis som äter barnmat.

Ja – det är inte mycket som är rätt med det här med att inte vara hemma men nu har vi lärt oss något nytt vad gäller lunchsnacks. Det ska vi ta en gemensam diskussion om när jag kommer hem igen. Jag tycker det är aningen märkligt att jag inte haft sånt här på min meny tidigare…

Nåväl, med försiktigt positiva hälsningar men med hopp om mycket snar hemkomst till mina egna grejer,

Er hängivne Kasper.

Kasper njuter

Kasper njuter

Kasper

Kasper

Kasper slukar

Kasper slukar

Kasper glufsar

Kasper glufsar

Kasper snaskar

Kasper snaskar

Kasper gnaskar

Kasper gnaskar

Kasper gnafsar

Kasper gnafsar

Kasper smaskar

Kasper smaskar

Kasper mumsar

Kasper mumsar

En tanke om “Håll still, gubbstrutt!!

  1. Pingback: Alla fina pappors dag | Katthotellet Villa Minnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *