Katthotellet Villa Minnet

Ljuvliga sommar!

Ljuvliga sommarbilder på ljuvliga katter – så kan man väl sammanfatta dagens bloggpost!

När vädret visar sig från sin ljusa sida och vi kan ta foton utomhus – ja, då blir det oftast väldigt fina bilder. Den här gången visar vi upp Tessla och Zelda som är två underbara huskatter. De trivs så bra ihop och med oss här på hotellet. De äter som hästar och det är oftast ett väldigt gott betyg att de trivs hos oss. Sådana katter är ultimata kattpensionatskatter – vi behöver inte oroa oss överhuvudtaget! 🙂

Sedan har vi små matvägrare som Doris. Doris är en sibbe som inte alls uppskattar att vara på hotell. Hon har varit ute dygnet runt och hon vägrade först att komma in och äta och gå på lådan. Det var först när vi serverade maten utomhus som det behagades ätas minsann. En mycket bestämd liten dam med andra ord. Vid sådana tillfällen när en katt inte äter så blir vi såklart oroliga men det brukar lösa sig efter ett par dagar. Se bara vilken snygg bild vi fick på henne -utomhus såklart! 🙂

Zelda

Zelda

Tessla

Tessla

Doris

Doris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *