Katthotellet Villa Minnet

Ser ni inte hur snygga vi är?

 

Här på Villa Minnet är det högtryck både vädermässigt och kattmässigt just för tillfället! Vi har så mycket katter här nu så att vi faktiskt har fått vår första anställda här i hotellet! En jättesnäll tjej som heter Sofia som sommarjobbar här under sommarens mest intensiva veckor. Idag var hennes första dag och det har gått jättefint! Det är mycket detaljer att hålla reda på med mat, hygien, rutiner, städning, katternas humör och välmående och det ena med det andra!

Väl klar med morgonrutinen så beväpnade vi Sofia med kameran och bilderna på de underbara katterna Ubbe och Missy är Sofias verk! Precis som vi har upptäckt, så märkte Sofia också att katter inte alltid är helt lätta att fotografera när de alltid springer runt, tittar åt fel håll eller tjorvar runt benen. Vi tycker dock att hon lyckades alldeles utmärkt med att fånga den snövita Sibiriern Ubbe och den härliga huskatten Missy.

Vi har faktiskt aldrig haft en helt kritvit Sibirier hos oss förut. Att han är 6 månader och har isblå ögon gör inte saken sämre heller! Vilken ståtlig varelse! Vi låter er njuta av Sofias bilder på Ubbe och Missy och önskar er en härlig dag!

Ubbe

Ubbe

Missy

Missy

Hur vacker är jag inte säger Ubbe

Hur vacker är jag inte säger Ubbe

Missy spanar över horisonten

Missy spanar över horisonten

Ubbe gillar att gosa och tjorva runt

Ubbe gillar att gosa och tjorva runt

Ubbe funderar över saker och ting

Ubbe funderar över saker och ting

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *