Katthotellet Villa Minnet

Sommarhälsningar

Vi fixar och fejar på hotellet för att möta sommarens våg av katter som ska bo hos oss.

Vi har just nu besök av några riktigt gamla godingar. Snotra som tror hon är farlig tiger (men som inte är det innerst inne) börjar att lugna ner sig nu. Läs mer om henne i tidigare bloggpost. Och så har vi den underbara Laban – katten som är godhet kattifierad. Det är så svårt att fånga honom på foto då han alltid ska vara så nära som möjligt. Hela tiden. Och gosa. Alltid. Han finns även på video på facebook. Vi har även förstagångsbesökare i form av Kripso och brunbjörnen Bruno. Två underbara katter som njuter av att vara ute mest hela tiden. Och så var det här med svart katt igen – men jag fick till ett fint kort på Kripso tycker jag när hon var nyvaken i sin holk.

Vi kunde inte motstå att även skicka med en bild på våra egna pojkar. De växer och frodas må ni tro. Hmmm – Denver är uppe i 3,5 kg nu och de är bara 19 v gamla. Vart ska detta sluta? Det kommer bli två stora lejon snart på tomten. 🙂

Snotra

Snotra

Laban

Laban

Bruno

Bruno

Kripso

Kripso

Denver och Mr Weasley

Denver och Mr Weasley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *