Katthotellet Villa Minnet

En Burmabäbis och en hel hög med härliga katter!

En Burmabäbis! Det är vårt nya ord här på Katthotellet! Vi fick i dagarna in en otroligt liten och söt Burma på 6 månader och herregud vad söt hon var då. Halledodanedå. Selma är sisådär en fjärdedels famnfull och bor tillsammans med Märta som också är en Burma. Det verkar dock som om Märta, som är något äldre, har lite att jobba på vad gäller tålamodet med Selma. Selma får snabbt veta vem som bestämmer när Märta är där och daskar till med tassen.

Vi har massor med andra katter som också vill hälsa hem. Vi har Sally – den fluffiga och mysiga Ragdollen! Till en början var hon lite kinkig med maten men det är sedan länge bortblåst. Nu äter hon oss ur huset :). Man skopar lätt upp henne i famnen och hennes kanintassar hänger och dinglar när vi går runt och hälsar på alla katter!

Melvin, som är en svartvit huskatt hälsar att han spinner så fort vi knatar in i hotellet och slutar inte förrän han får egentid med oss – en supersocial herre!

Och linslusen James är med på ett hörn också, såklart. Han är alltid med.

Sally

Märta och Selma busar

Puh – här kan inte Märta nå mig

Linslusen James

Gäääsp! Ni anar inte hur tröttsamt att ha den där Burmabäbisen hängande i haserna jämt

Gäääsp! Ni anar inte hur tröttsamt att ha den där Burmabäbisen hängande i haserna jämt

Selma

Selma

Melvin

Melvin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *