Katthotellet Villa Minnet

Jusseblixten eller varför inte Blixtenjusse

Hmm. Jag älskar min man, inget snack om saken men ibland har han inte sina ljusa stunder.

I förra veckan så checkade jag in två stycken urmysiga huskattskillar – Jusse och Blixten. De är så fantastiskt måna om varandra och gosar hela tiden. Värsta matvraken är de också och de kan stå i kors över varandra när de äter. Inget kan stoppa deras plan med att äta. Fantastiska katter som ser exakt likadana ut. Och då menar jag exakt. Matte hade vid incheckningen satt på dem olika halsband så att vi lätt kunde se vem som var vem. Väldigt snällt och omtänksamt av henne tycker jag.

OCH vem tar av dem halsbanden om inte Nicholas. Han skriver en käck kommentar om att Blixten är den mindre av dem. ??? Mindre i form av en cm kortare svans kanske, kanske 1 cm mindre huvud eller kanske 1 cm lägre mankhöjd? Ja, det kan bara Nicholas svara på. Jag vet dock att den jag tror är Jusse har en svart fläck på sitt bakben och vita känselspröt vid ögonen. Stämmer det matte?

I min ovisshet har jag så länge döpt om dem till Jusseblixten x 2. Döm själva på bilderna!

Tack Nicholas, tack! 😉

Käck kommentar

Käck kommentar

Jusseblixten1

Jusseblixten1

Jusseblixten2

Jusseblixten2

Jusses bakben?

Jusses bakben?

Jusseblixten3

Jusseblixten3

 

En tanke om “Jusseblixten eller varför inte Blixtenjusse

  1. Irina

    Hehe, det stämmer nog att Blixten är lite mindre eftersom han föredrar att äta lite ibland men brorsan Jusse som gärna äter allt på en gång tar då¨över resterna från Blixten. Vi tackar för en trygg vistelse, de njuter dock av att komma hem till egna sovplatser. Matte Irina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *