Katthotellet Villa Minnet

Mitt namn är Nellie och jag är en Norsk Skogkatt!

Precis. Så är det. 30:e maj föddes jag så jag är sisådär ett jordsnurr gammal. Man säger tydligen att Norska Skogkatter ska vara riktigt stora men jag nöjer mig med att vara lite så där lagom stor istället. Lagom är bäst. Precis som jag kan vara sådär lagom glad också. Att vara för positiv här i världen är det inte någon mening med – man måste kunna unna sig att vara arg också och så är det med den saken.

Här på hotellet som min Matte stoppat in mig på passar jag på att vara lite extra arg även om jag då och då kastar in lite försiktigt mycket gosighet i mixen. Det håller den där gubben, som hasar runt här i korridoren och släpar benen efter sig, skärpt och på alerten. Jag vet minsann precis vart jag har honom och maten serveras snyggt och i tid samtidigt som lådan, enligt önskemål, får sig en extra snygg tillsnyggning.

Jag ska dock erkänna att det inte är helt så värdelöst som jag trodde att bo på hotell. Visst – det är ju långt ifrån hemmalugnet utan alla dessa hemska och stökiga grannar men ändå – de är ju stundtals ganska lustiga och underhållande även om de har noll bordsskick eller uppfostran. Vi får väl se men vi ska definitivt ha ett långt samtal om det här när jag kommer hem till Matte.

Hälsar Nellie med lite lagom nöjdhet.

Just det - stick härifrån om du värdesätter livet ditt

Just det – stick härifrån om du värdesätter livet ditt

Nellie

Nellie

Jag kan se farlig ut när jag går också säger Nellie

Jag kan se farlig ut när jag går också säger Nellie

Se upp - här kommer jag

Se upp – här kommer jag

Nellie lurpassar på sin granne James

Nellie lurpassar på sin granne James

Det är nåt som stinker här

Det är nåt som stinker här

Det här är min stubbe säger Nellie

Det här är min stubbe säger Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *