Katthotellet Villa Minnet

Pratigt, väsigt och högt i tak!

Ja, det är lite allt möjligt här hos oss just nu! Det är katter i precis varenda rum och så kommer det förbli i ungefär en månad till då semestersverige så smått börjar återvända hem.

Vi har ett helt gäng katter som vill hälsa till sina hussar och mattar här och denna gång får ni stifta bekantskap med Croissant – den pratiga grabben i 8:an! Croissant tycker om att prata sådär bestämt. Rappa och ljudliga läten som han använder för att berätta olika saker. Till exempel som att han vill ha kel eller mat. Mycket praktiskt!

Vi har Babz och LaToja som också hälsar så gott! Vår sommararbetare, Blenda, lyckades fota ett helt batteri med fina bilder. Både glada och mindre glada 🙂 Babz visar stolt upp sitt bästa väs! Dock är han bara småbutter på andra katter. Både Babz och LaToja har vant in sig nu och de svansar omkring i korridoren så fint!

Sally säger också hej! Sally gör inte så mycket väsen av sig. Hon verkar mest nöjd med att ligga och kontemplera över höga och låga saker. Hon låter sig klappas ett tag men säger gärna till när det får vara nog!

Jag kan vara arg också säger Babz

Jag kan vara arg också säger Babz

Den här stubben var riktigt bra säger Croissant

Den här stubben var riktigt bra säger Croissant

LaToja

LaToja

Sally

Sally

Mys i solen med Croissant

Mys i solen med Croissant

Babz

Babz

Mer stubbmys med Croissant

Mer stubbmys med Croissant

Croissant i farten

Croissant i farten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *