Katthotellet Villa Minnet

Varma sol – kom tillbaka!

Åh, men det var ju så fint väder nyss och nu bara öser det ner!! 🙁 Alla katter rusar in från sina varma uteplatser och gottar sig inne i värmen istället.

Vi har några hälsningar på lager och det är från Tuss, Findus & Lilleman och James.

Tuss är en liten otursförföljd katt som råkat ut för både hudallergi och struma. Strumamedicinen ville hon inte ta men sen så tipsade matte om kaviar. Och med kaviar så går medicineringen som en dans. 🙂

Findus & Lilleman är två härliga huskatter som älskar att vara ute och gosa i solen. Findus är en liten solstråle som gärna myser med oss medan Lilleman (ja, som inte är så liten längre…) håller sig lite på avstånd.

Sist men inte minst har vi James, alias Jempa. Jempa är en ragdoll som behöver massvis med gos och som vi har glädjen av att få ha hos oss under en lång tid. Nu har han även blivit uppgraderad till svit så just nu njuter han av att vara ute (ja, förstås om det inte regnar, suck…)

Varma sol – kom tillbaka! Pleeeease!

Tuss

Tuss

Findus

Findus

Lilleman

Lilleman

James

James

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *