Katthotellet Villa Minnet

En mild och skön sensommardag!

Ja, så är det just nu här hos oss i katthotellet! Plasthusse i hotellet har dock fått sig en rejäl släng av något som satt sig på lungorna och har varit krasslig mest hela veckan. Det är nu det är som bäst att ha det här jobbet för när man känner sig eländig och svag så vet man att man vaknar till massvis med kärlek i form av mängder med mjuka små pälsbollar som bara väntar på att få kela på morgonkvisten! Lite kind-mot-kind och fluffiga kattbollar i knäet eller famnen behöver nog alla när man känner sig vissen!

Våra vackra gäster går det dock ingen nöd på – de gottar sig i det härliga vädret och två av våra gäster har fått sig en extra ynnest av sin husse och matte. Det blev rena rama business class för den svarta huskattsgrabben Czesio och för den sköldpaddsfärgade tjejen Woola. Dessa två charmtroll fick två rum med uteplats. Det blev rena rama lägenheten för dem och man kan ju lugnt påstå att de har utnyttjat utrymmet! De älskar att ligga i alla hängmattor, på alla höga platåer, i holkar och kojor. Ungefär som hemma kan vi tänka oss!

Sen har vi Felix – den fina och stora Felix! Han är en lugn och fin huskatt som strosar runt på sin uteplats lite då och då för att därefter gå in, rulla ihop sig till rulltårta, och dra en skön eftermiddagsslagg. Därefter är det ut igen för lata stunder i vinden. Tänk vad skönt livet kan vara som katt…

Åh guuuuud vad skönt det kliar säger Felix

Åh guuuuud vad skönt det kliar säger Felix

Czesio

Czesio

Woola är lite eftertänksam

Woola är lite eftertänksam

Woola

Woola

Felix

Felix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *