Katthotellet Villa Minnet

Nej Matte – du behöver inte vara orolig!

Hej Matte!

Vi vill bara hälsa dig att du inte behöver vara bekymrad över oss och att du ska njuta av semestern! Vi har det riktigt skönt här faktiskt – det är ett perfekt litet miljöombyte för ett par huskatter som oss! Murre har redan paxat in hela uteplatsen och älskar att knata runt och inspektera allt. Levis har lagt beslag på hängmattan och ligger och har lata dagar i den. Det är egentligen bara en god bok som saknas. Synd att vi aldrig lärt oss läsa…

Levis hälsar också att den där gubbstrutten som knatar runt i hotellet inte är alls så tokig som han först hade trott! Alltid skönt med positiva överraskningar – han har faktiskt en riktigt mjuk och rejäl famn att rulla ner sig i och så bär han runt mig överallt så jag får se allt av intresse 🙂

Murre hälsar också så gott fastän han faktiskt inte riktigt har tid med det eftersom han har så mycket att göra. Ha det bra nu så ses vi snart igen!

Kramar från Murre och Levis!

Murre

Murre

Levis

Levis

2 tankar om “Nej Matte – du behöver inte vara orolig!

  1. Helena

    Nej det var onödigt att vara orolig och kommer inte att upprepas nu när jag vet att ni tar mycket god hand om dem.

    1. Nicholas Inläggsförfattare

      🙂 Dina katter var alldeles underbara och det har varit en förmån att få ta hand om dem ett litet tag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *