Katthotellet Villa Minnet

Tack för en underbar sommar!

Tack, alla ni underbara kattägare för att vi har fått äran att ta hand om era familjemedlemmar denna sommar! Vi har njutit av varenda minut och är så glada över att vi får ta del av en tid av era bästa vänners liv.

Att driva ett katthotell är både roligt men det är också väldigt mycket jobb. Det har varit åtta intensiva veckor under sommaren och vi har haft sådan tur som hittade Sofia och Blenda som har sommarjobbat här och hjälpt oss så mycket som de har gjort under all denna tid. Stort tack för er insats! Här har ni några bilder av oss, tillsammans med några av alla era familjemedlemmar, som har arbetat här under sommaren och som har njutit av allt sällskap!

Vi har även lagt in en ny flik på vår hemsida angående att jobba hos oss. Spana in den här:  https://www.villaminnet.se/jobba-hos-oss.

Blenda med Odi

Blenda med Odi

Sofia med Leopold

Sofia med Leopold

Plasthusse Nicholas och Levis

Plasthusse Nicholas och Levis

Plastmatte Lotta och Smarty

Plastmatte Lotta och Smarty

Puss från Smarty

Puss från Smarty

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *