Katthotellet Villa Minnet

Tittut säger Tesla!

Ja, inte bara Tesla säger tittut och hälsar hem till sin familj! Vi har massor med andra som också gör det. Just Tesla visade sig dock vara den mest intresserade av att vara linslusen i gänget. Maken till skönt hängande stil i holken som han har paxat har vi sällan fångat. Hans rumskompis och livskamrat, Lachi, får nöja med sig allt annat i rummet. Holken är Teslas. Båda hälsar i alla fall att de har det skönt och mysigt!

Vi har ännu ett radarpar som vinkar i form av Filippa och Smilla. En sibirier och en Neva Masquerade. Filippa checkade in först och sen kom Smilla för att hålla henne sällskap här några dagar senare. De tillhör två olika familjer men träffas regelbundet ändå och då passade det ju perfekt att dela rum här ett tag!

Sist och långt ifrån minst har vi Dumbo – den 1½ år unge Ragdollgrabben som, rasen trogen, är en riktigt stor, tung och lurvmysig floffboll. Han är fortfarande lite blyg och aningen skeptisk till det här med hotell och med att ha så många andra konstiga katter i sin närhet men vi märker hur fin han är – han är underbar att ha i famnen!

Tesla säger tittut

Tesla säger tittut

Tesla har en intensiv blick

Tesla har en intensiv blick

Tesla hänger

Tesla hänger

Tesla

Tesla

Smilla

Smilla

Lachi

Lachi

Dumbo

Dumbo

Filippa

Filippa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *