Katthotellet Villa Minnet

En Abessinier? Och en Abessinier till?

Ja, hur stor är egentligen chansen att vi får in två katter av denna vackra, ganska ovanliga och ståtliga kattras? Att de sedan råkar hamna i rum som ligger precis bredvid varandra och att de dessutom råkar se precis likadana ut gör ju sannolikheten än mindre. Det finns en skillnad dock. Det är en sockersöt tjej och en ståtlig kille. Oj, vilka vackra kattbebbar de hade kunnat få!

Ester och Almar, som de här underbara rackarna heter, har ju dessutom ovanliga namn! Vi tycker det är jättefina namn på de här rävrödsfärgade katterna. Det är faktiskt så att den här rasen fortfarande verkar tämligen ovanlig för det är inte ofta vi ser dem. Abessinier har en nära kusin som är en långhårig variant och som då kallas Somalier och de är ännu ovanligare här.

Ester har hur som helst varit här ett tag nu och, även om det var stundtals låg svansföring medelst väsning i början, så har hon nu bott in sig ordentligt. Hon klättrar i våra gallernät, hon äter som en liten häst, hon springer runt som om hon äger hela bygget och är bara ett härligt skönt skratt vad hon än tar sig för. Det var ända tills den snygga killen Almar checkade in då förstås. Nu är det tillbaka till låg svansföring gentemot den nya spegelbilden till granne. Vi kan bara anta att de gillar varandra fastän de inte riktigt förstått det ännu. Kärlek börjar ibland med lite bråk brukar det väl heta 🙂

Spännande med nya grannar säger Ester

Spännande med nya grannar säger Ester

Ester

Ester

Gästbesökare i form av Denver

Gästbesökare i form av Denver

Almar är superarg

Almar är superarg

Almar

Almar

Fina Almar

Fina Almar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *