Katthotellet Villa Minnet

Järngänget i hörnet!

För några dagar sedan checkade en stor kattfamilj in här hos oss! Det var tre stycken stora fina Birmagrabbar och en liten sockersöt huskattstjej! De blev bortskämda med 2 rum och en uteplats och fick liksom en liten lägenhet att disponera då vi öppnat upp en av våra specialluckor som kopplar ihop rummen! En riktigt bra lösning för den större kattfamiljen tycker vi 🙂

Det är alltid kul att se hur katterna löser det här med vem som gillar att vara var! Svante, Löfberg, Rönnberg och Jesse har nu hittat sina platser här! Varsin holk har Svante och Löfberg lagt beslag på. De är äldst på 16 respektive 13 år och med ålder kommer tydligen vissa förmåner! Lilla Jesse har paxat översta platån i ett av rummen och där ligger hon och håller koll så grabbarna sköter sig. Rönnberg kunde inte bry sig mindre om rummen. Han äger uteplatsen och går endast in när det vankas käk eller toalettbesök 🙂

Svante

Svante

Löfberg

Löfberg

Jesse

Jesse

Rönnberg

Rönnberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *