Katthotellet Villa Minnet

Mitzo måste alltid mysa!

Lilla Mitzo som är en huskatt på 16 år är bland det mysigaste vi sett på ett tag här nu! Hennes matte sa att hon behöver mycket kärlek och det håller vi verkligen med om. Hon har med sig sin alldeles egna speciella mysborste också. En sån där borste som egentligen inte har något praktiskt syfte för pälsens skull utan enbart för att Mitzo tycker att de är så myyyyysigt!

Borsten har gått många meter runt hela kroppen på henne nu och vi börjar ana att hon hör lite dåligt. Hon är väldigt högljudd när hon pratar för att påkalla vår uppmärksamhet. För henne låter det säkert precis lagom högt men vi själva hoppar till av de ljudliga signalerna. Det fungerar i alla fall – den saken är klar! Det går liksom inte att missförstå Mitzo när hon hojtar till för att bli myst med. Mycket praktiskt.

Vi skickar även med lite bonusbilder på föregående bloggposts busfrön, Raia och Kashi 🙂

Mitzo pussar plasthusse

Mitzo pussar plasthusse

Mitzo

Mitzo

Kashi sitter vacker tass

Kashi sitter vacker tass

Kashi

Kashi

Raia

Raia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *