Katthotellet Villa Minnet

Och så lite mer rött!

Vi fortsätter på temat röda katter. 🙂 Vi har äran att få ha Ale och Dylan här hos oss. Ale är adopterad från ett katthem i New York och är jättegullig. Han har precis blivit uppgraderad till svit och njuter av sin uteplats. Röda katter är lite speciella och har oftast en stark personlighet. Om ni inte har läst boken ”Gatukatten Bob” så tycker jag ni ska göra det – det är en fantastisk liten berättelse om en trubadur i London som hittar en skadad katt och tar hand om honom. De blir vänner för livet. http://www.bokus.com/bok/9789198100143/gatukatten-bob/?source=googleps&gclid=EAIaIQobChMInqOdhaCv1gIVisqyCh0SWQKwEAQYASABEgLrwPD_BwE

Dylan har lite norsk skogkatt i sig och liknar vår egen Mr Weasley. Dylan älskar att vara ute och sitter gärna och tittar på barnen på skolgården! 🙂 Vi skickar med en bild på vår egen älskade Mr Weasley också. Han börjar bli stor nu och väger över 5 kg trots att han bara är 7 månader.

Och så en liten påminnelse – det finns bara en plats kvar till höstlovet så om ni ska åka iväg så boka redan idag och knip den sista platsen!

Ale

Ale

Dylan

Dylan

Mr Weasley

Mr Weasley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *