Katthotellet Villa Minnet

Två pälsbollar och en väsboll

Ja ni – på varsin sida om ena katthotellet huserar helt olika personligheter!

För ett tag sedan checkade katten Kissen in här hos oss och det tog inte lång tid förrän hon tog över hela hotellet genom att väsa, domdera och visa vart skåpet ska stå. Hon kallas inte ”fräsis” av sin egen Matte utan anledning upptäckte vi snabbt. Tydligen är hon lagom imponerad av gäster hemma. Precis som hon var väldigt lagom imponerad av katthotellets värdar och sina andra diverse artfränder i rummen bredvid. Det var knappt så vi vågade gå in i hennes rum i början! Nu har det dock lossnat en hel del och även om vi fortfarande inte får klappa henne så märker vi att hon vill vara gosig även om hon kommer på sig själv med att hon måste leva upp till sitt öknamn! Hon äter oss ur huset och grejar och lådbesöken sker nu utomhus då vi ställt ut lådan enligt ”fräsis” önskemål 🙂

Inte lång tid efter Kissen så checkade Ragdollgrabbarna Amaretti och Biscotti in här hos oss. Det är ena riktiga dunkuddar som i princip bosatt sig på uteplatsens höga plattform! De hälsar att allt har gått jättebra även om de var lite blyga i början! De ligger oskiljaktigt tillsammans och värmer varandra i vått och torrt! Måltiderna serveras inomhus och det är nästan bara då som de smyger in för att sedan snabbt hoppa ut igenom fönstret igen!

Biscotti

Biscotti

Amaretti sniffar på nyckelbandet

Amaretti sniffar på nyckelbandet

Kissen slappar i uteluften

Kissen slappar i uteluften

Kissen

Kissen

Lille Biscotti

Lille Biscotti

Amaretti

Amaretti

Kissen lurpassar

Kissen lurpassar

2 tankar om “Två pälsbollar och en väsboll

  1. Lotta Sjödin

    Så härligt att det gått bra med våra grabbar:) Nu längtar vi efter att få hämta hem dem imorgon!

    Hälsningar Lotta
    Amaretti och Biscottis matte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *