Katthotellet Villa Minnet

Vart tusan är lasagnen, gubbstrutt?

Ja, det råder Katten-Gustaf-feber i hela katthotellet för tillfället! Sällan har vi haft så många ”copycats” av seriekatten Gustaf som nu. Och fina är de! Vi har en hel liten skara som vill hälsa hem idag!

Tiger hälsar att han får sin medicin morgon och kväll och att allt är under kontroll! Tiger har bott in sig i sin älskade holk och slafsar nöjt i sig mängder med mat här! Alfons, som är Tigers granne, är en riktigt skön liten krabat som aldrig missar ett tillfälle att bli klappad. Han springer in och ut så länge dörren är öppen men hälsar att kattluckan är lite av en överkurs så den lär vi oss nästa gång istället 🙂

Radarparet Sherlock och Watson, som delar på en svit uppe i lilla hotellet, hälsar att etablissemanget här duger hyfsat bra! De har verkligen gjort sig hemmastadda här nu och verkar njuta av uteplatsen till fullo! Det är in och ut hela tiden. Och när de inte är ute så ligger de på de högsta platåerna i rummet. Det är tydligen en skön känsla där uppe vid taket, med bra koll på omgivningen!

Sherlock

Sherlock

Watson

Watson

Alfons paxar in uteplatsen

Alfons paxar in uteplatsen

Alfons

Alfons

Tiger

Tiger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *