Katthotellet Villa Minnet

Burma-bäbisar

Det finns katter och så finns det katter med stort K. Vi visste inte så mycket om Burmor innan vi öppnade vårt hotell och hittills har vi haft äran att ta hand om några stycken under årens lopp. De är fantastiska katter! Så oändligt gosiga, mysiga, kärvänliga, nyfikna och tuffa katter. Så om ni går i raskattsfunderingar så finns det inte så mycket att fundera på. Kör!

Vi har just nu två Burma-bäbisar hos oss och en gammal goding i form av Cozy. Gucci är kompis med Cozy och är så fin och stursk. Hon går bredbent som en cowboy även fast hon bara är den minsta av tjej! 🙂 Bägge två kräver en massa uppmärksamhet och kärlek och när vi kommer in i hotellet så låter de oss veta det med en gång.

Bertie är sju månader gammal och är precis så mysig som vi numera alltid förväntar oss av en Burma. I videobloggen från i fredags kväll så ser ni med egna ögon hur mysig hon är!

Bertie

Bertie

Cozy myser i plasthusses famn

Cozy myser i plasthusses famn

Gucci

Gucci

 

2 tankar om “Burma-bäbisar

  1. Camilla cardelöv

    Åhhh, så underbart att se och höra att våra små älsklingar Cozy och Gucci har det bra o trivs hos er!

    Tusen tack för att ni tar så bra hand om dem 😍😍😍😍😍

    Kramar till er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *