Katthotellet Villa Minnet

Glad Halloween, Alla Helgons Dag och ett glatt Höstlov!

Ja – det finns mycket att fira och att sakna denna vecka och vi vill börja med att skicka våra allra varmaste hälsningar denna höstkväll. Här i katthotellet så är denna kombination av högtider alltid förknippad med glädje och värme för det är fullt i alla rum och det smaskas och gnaskas och grejas för fulla muggar överallt! Det är väldigt mycket jobb men det är väldigt givande! Varmare och gosigare gäster får väl ändå ett hotell leta efter? 🙂

Vi har en bra bit över 30 katter hos oss hela denna vecka och alla vill så klart hälsa hem! Vi kan säga till alla er hussar och mattar där ute att era små familjemedlemmar har det jättebra! Som vid alla högtider när många checkar in samtidigt så kan det vara lite gnissligt och fräsigt i början innan alla börjat känna sig trygga och tillfreds men vi kan nu konstatera att lugnet har lagt sig över hela katthotellet!

Här kommer några bilder på fem helt nya gäster som alla önskar er en mysig kväll! Huskatterna Doris, Smilla, Saga & Siri samt Brittiska Korthåret Tom!

Saga

Saga

Smilla

Smilla

Tom

Tom

Doris

Doris

Siri

Siri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *